Draga 29 Eylül 2007 Cumartesi

Ben bir aşk garibi...
Ayrılık yokuşunda,
Buğulanır gözlerim
Her gün batışında...

Geri kalanla,
Bana kalanla..
Yaşarım sensiz,
Senden yarım kalanla...
Yaşarım sensiz yaşamak dersen buna...

Kalanların gidenleri hissetmesi intihar...
Atlayıp sevgiden,bir derin boşluğa...

Her aşk başlangıçtan geriye bir sayım mı?
Her güzel şey gibi işte bu da bitti...

Kalanların gidenleri hissetmesi işkence...
Bağlanıp elinden çekilmek geçmişe...
Ben bir aşk garibi...

Draga

Hatırlar mısın:
Evimizin arkasındaki tarladan sana çiçek topladığımda,
yarısı eksik olurdu yaprakların.

Çünkü ben daha yolda fal için
yolardım yapraklarını papatyaların.
Hani kimi zaman yüzüme bakıp
"Yine keyfin yok?" diye sorardın ya
Doğrusunu istersen...
O gün "Sevmiyor" çıkmıştı
demek ki falım.
Çok keyfim kaçardı çok.
Çünkü...
Yerine koyacak hiçbir şeyim yok.

Kimi geceler uykum kaçtığında.
Eski günleri düşünürüm;bir küçük tekne.
Güvertesinde sen.
Güneşin azlığından şikayet etmektesin yine.
Doğrusunu istersen:
Dikilip de başına,güneşi ben tutardım ben.
Tenini kıskanırdım,çok...
Çünkü...
Yerine koyacak hiçbir şeyim yok.

Bir şarkı vardı ya,arada bir dolanırdı peltek dilime.
Senin için bestelediğimi söylediğim.
Hani "Niye bu şarkının yarısı yok" dediğin.
Doğrusunu istersen...
O aslında şarkısıdır Talat Er ile Ayfer'in.
Ben bestelemek isterdim ben...
Hem de çok.
Çünkü...
"Yerine koyacak hiçbir şeyim yok..."

Hatırlar mısın:
Bir rüya görmüştüm bir keresinde.
Kumsalda,beyaz köpükler içinde ayaklarımız.
El ele koşmuştuk rüyama göre.
"Uğurdur" demiştin.
Doğrusunu istersen...
O rüyayı ben uydurmuştum ben.
Görülmemiş rüyanın uğruna ihtiyacım vardı çok.
Çünkü...
Yerine koyacak hiçbir şeyim yok...

Draga 28 Eylül 2007 Cuma

Mustafaammm Seni Daha Çooook Özledim..Canım Abim..
Eğer İddaada Parayı Vurursam,Atlayıp Gelicem Bursaya..Ordan da İstanbula..

Draga

  1. Dün gece erken uyumanın etkisiyle öğleye kadar uyudum.
  2. Sonunda sinemaya gideceğim diyip arkadaşla saati kesinleştirdim
  3. Sinemadan önce bizde sturbucks olmadığı için Robert's ta bişiler içtik
  4. Filme ilgi beklediğimden azdı.Ki 2-3 çift vardı sadece..
  5. Tahmin ettiğim gibi filmde gülmekten boğula yazdım..
  6. Film çıkışı zoraki olan alışverişe çıktım..
  7. Hayat şartları ne kadar ağırlaşmış..Pirincin kilosu bilmem kaç ytl olmuş.(ki eski fiyatı nedir hiç bilmem)Bana çok geldi onun yerine 1 pişirimlik Çiftlik Eriştesi aldım..
  8. Domates,Soğan,Patates,Patlıcan,Kara Lahana,Çorba,Makarna,Soya Sosu,Süt,Puding,Elma Şekeri,ve saymak istemediğim o kadar çok şey almışım ki eve giderken kendime öle bi sövdüm ki..Ödediğim paraya mı yanayım..Yoksa ordan eve 300m o 50 kilodan fazla torbaları taşımaya çalıştığıma mı?..
  9. Eve gelince aç ayı oynamaz diip yaptım çiftlik eriştesini..yedim de bi güzel..Ohh beni alan yaşadı..:)
  10. Az müzik dinliim die geçtim pc başına.Aha saat bu saat oldu hala da uyucam..ki bu sefer kesin uyucam..Yarın Cem hocayla sabahtan akşama ders var nasıl çekicem o kadar saat bi adamı..Allahım bana ufak bi iyilik yap..Prostatı azsın gelemesin:D Evde uzansın yatsın..ohh karısıyla romantik filmler izlesinler..Bize de günah..:(
  11. Ve hala projem hazır değil ne yapacam bilmiyorum
  12. Bayram için bilet almam lazımdı ama orada burada sürtmekten..ki bu alışveriş ve sinemadan ibaret..
  13. Hala ev bulamadım..Arkadaşlar yaw hiç mi eviniz yok Antalyada???:(
  14. Ben O'nu çok özledim
  15. Nuri seni de öle:P Uyuz ettin beni gece gece..Saatler online ol sen bişicik yazma..Ben yazmadım mı başla hemen"Amcıııkk!!" die dellenmeye:D
  16. Seviyorum hepinizi anacım..
  17. Sercan blogundaki o U.F.O yazısına bayıldım..Ozzy e tebriklerimi iletirsen sevinirim:)
  18. Sercan hala Facebook davetimi kabul etmedin!!Emrem Robom bile taa Bodurumlardan kabul etti..
  19. Emre demişken Robocubum sen döndün mü bakim bodurumlardan..:)İstanbula geldiğimde boyunun ölçüsünü alıcam senin...(iki manada da kullandım merak ediyorum:) )
  20. Baytar..Bana dediğin o 2. kişi siberden mi len..Oysa söle:P
  21. Onur- Ben sana demedimmiydi bunlarda woof lar gibi çift die..Yazmış herif o benim herşeyimm..die..Madem herşeyin ne arıonuz orda die sorarlar adama dimi:)Hayır anlamıom neden sonuna -s getiriyorlar..İngilizceden özenti desem..Ayşe's pencil..yours..böle bişi mi düşündüler acaba..ilginç bi bilirkişi yorumu alabilirmiyim..
  22. Bundan iki yıl önce bi kadavranın otopsisinin görüntülerini yollamıştı bi arkadaş..Allahın işi onunla karşılaştık bugün..Hiiiçç değişmemişsin:)Alınma ama Sap geldin saman olup gidicen:P
  23. Üüğretmenim bugün bana yazmadın niden??Ayran içtik ayrı mı düştük..
  24. Ayrıca burdan tüm cavurlara tşkler threesome teklifleriyle ilgilenmiyoruz:D
  25. Güya uyuyacaktım..Nası kalkıcam ben yaa..Arkadaşlar bu yazıyı okuyanınız olursa allah rızası için beni 3te arayıp uyandırırsa sevinirim..
  26. Uzuuunnn Uzuuun Arayın..Eşşek gibi uyurumda duymayabilirim..Saolun şimdiden..İlk arayana süpriz ödül:)

Draga



















Chuck Levine (Adam Sandler) ile Larry Valentine (Kevin James) son derece iyi niyetli iki itfaiyecidir. Daima omuz omuza çalışırlar. Birbirleri için yapmayacakları özveri yoktur. İkisi de itfaiye örgütünün gururu ve gözbebeğidir. Dul bir erkek olan Larry’nin tek isteği ailesine kol kanat germektir. Buna karşılık arkadaşı Chuck, “bekarlık sultanlıktır” düşüncesindedir ve bağımsız hayatın tadını azami derecede çıkartmaktan, gününü gün etmekten yanadır.Büyük bir yangında Larry, Chuck’ın hayatını kurtarır. Chuck ona karşı kendisini borçlu hissetmektedir. Öte yandan hukuki bir engele takılarak kendi hayat sigortasına öz çocuklarını mirasçı yapamayan Larry, arkadaşının minnet duygusundan yararlanmaya karar verir. Chuck’ın yapacağı tek şey, resmi evraklarda Larry’nin domestik partneri (ABD’de birlikte yaşayan gay ve lezbiyenlerin yasal haklardan yararlanmak için yaptığı sözleşme) olduğunu öne sürmektir. Bu çok kolaydır. Nasılsa gerçeği ikisi dışında hiç kimse bilmeyecektir.Ancak ince eleyip sık dokuyan, aşırı titiz ve çok müşkülpesent bir bürokratın durumdan kuşkulanması üzerine iki arkadaşın yaptığı sözleşme kent çapında sorun haline gelir. Konu artık gizli olmaktan çıkmış, gazete manşetlerine taşınmıştır. Öyle olmadığı halde yeni bir evli çift gibi davranmak zorunda kalan Chuck ile Larry, iki yetişkin erkeğin tek çatı altında yaşamasının getirdiği binbir çeşit zorluklarla mücadele vermek zorundadır. Bürokrasiyi çift olduklarına inandırmak için çıktıkları zorunlu balayından kazasız belasız sağ çıkmayı(!) başaran iyi niyetli “sahte çiftimiz”, bir arkadaşlığı/dostluğu gerçek bir aile yapan en önemli değerin, ihtiyaç duyduğu zamanda iki tarafın her türlü yardım ve dayanışmayı birbirinin emrine sunması olduğunu keşfedeceklerdir





























  • İlk başta sölemeliyim ki bu filmi uzun zamandır izlemek istememe rağmen ancak bugün izledim..Yazıklar olsun geçen günlere..
  • Filmi gitmemde ki en büyük etken tabiki Kevin James idi:)
  • Larry nin karısına olan bağlılığı insanın gözlerini yaşartıyor.
  • Chuck ise tam bir party pig.
  • Filmde herşey arkadaşına yardım için başlıyor ama kendilerini o kadar kaptırıyorlar ki "Ahannaa bunlar cidden bişi yapıcak" diyorsunuz.
  • Avukatlarının daveti üzerine bir partiye gidiyorlar.Larry bi elma,Chuck ise neydüğü belirsiz bir vampir kılığına giriyor.Otururlarken avukatın kardeşi dayanamıyor ve soruyor.."Hanginiz atıcı,hanginiz tutucu?"Chuck kendinden emin bi ifadeyle:"Ordan nasıl görünüyor?" deme hafletinde bulunuyor.İkisi birden kadın rolünü Chuck ın üstlendiğini söyleyince..tabi bizim Chuck bozuluyor nedenini sorduğunda cevap:"Larry partiye bi elma kılığında gelmiş..Sert bir elma..Sen ise..şey..hmm..İşte..Birde hiç bi erkek birayı pipetle içmez..Gözlerinde bir yumuşaklık var.."Chuck'ın bahanesi komedi:)"Rujum bozulmasın diye pipetle içiyordum":D
  • Parti çıkışı protestocular sarmıştır etrafı.Chuck ağlayan bir ne derler..kadınımsı bişi görüyor ve adamlara çıkışıyor..Tam arkasını dönmüş gidiyor ki adam"you are fags!!" diyor..Chuck sevda demirel taklidi yapıyor.."Ne dedin sen..ne dedin seeennn???" ve yumuruğu yapıştırıp ardından.."Lubunya denmesini değil Gay denmesini tercih ediyoruz"
  • Chuck bir yastığı almış eline kılıf gibi bir şeye geçiriyor.O sırada Larry "Ne yapıyorsun sen?" Chuck:"Yastığıma kılıf geçiriyorum" Larry:"gerizekalı o kılıf değil benim iç çamaşırım.." düşünün ne kadar büyük..
  • Bizimkiler gay olduklarını ispatlamak için alışverişe çıkıyorlar.birisi gidip ped alıyor.diğeri ise "biz gayiz transexuel değil!!" diyor..Görün ne kadar benimsemiş:)
  • Evlenmek için kanadaya gidiyorlar..Absürd bi kilise ve acaip bi peder,papaz,rahip..(herneyse bilmiyorum)Bunları evlendirecek..Başlıyor alyansı anlattmaya.."Alyans bir dairedir..Asla sonu yoktur..Bakın ..Sonu yok..Asla bitmez..Ama ya üçgen..Burda bitiyor işte..Ama alyans öylemi..Sonu yok.." bu aptal lafları tekrarlayıp duruyor..
  • Evlenirken resim çekilip kanıt yaratmaları gerek.Rahip bunlara "Sizi koca ve koca ilan ediyorum..Damadı öpebilirsin"Diyor..Larry kendini kaptırmış dudaklarını uzatırken..Chucktan bi yumruk.."Biz böyle severiz..Sadistiz"dercesine bi bahane:D
  • En beğendiğim yeri..İkisi kavga ediyorlar..Larry buna öyle takmış ki..Kocamsın sen benim tafraları takınıyor..Chuck buna espirilerin hiç komik değil isteyerek gülmüyordum bile diyince..Kevin James için bi fenomen oluşturacak söz.."You are a monsterrrr!!!!" bu sesi mutlaka duymalısınız..
  • Anlatmak istediği çok şey var filmin..Arkadaş için çiğ tavuk değil gay taklidi yapıp evlenilir bile..
  • Ve parayla imanın kimde olduğu gibi cinsel tercihininde ne olduğu belli olmuyor insanoğlunun..
  • Oradaki en homofobik görünen zenci..Agresif bi canavardan uçuşan bir kelebeğe dönüşüveriyor.
  • İşte unutulmaz banyo sahnesi..Bütün itfayeciler çıplak duş alıyorlar.Chuck ile Larry içeri girince hepsinde bi korku..mahrem yerlerini örtmeye çalışmalar.Bizimkiler aldırmıyor ve giriyorlar içeri.Birisinin sabunu tam bunların önüne düşüyor..Ama adam almaya korkuyor.Arkadaşının sabununu almaya çalışırken o da oraya kaçıyor.Bi gönüllü arıyorlar sabunları almak için.Tam o sırada bizim zenci içeri giriyor..Çırılçıplak..Herkesin gözü pörtlüyor..:DBizim ki eğilip sabunu alırken kıçındaki "Bad Ass" deyimi okunuyor..Sonra başlıyor.."I'm a woman.." diye şarkı söyleyip acaip bi şekilde yıkanmaya..
  • Anlatacak o kadar çok şey var ki filmde..Benim bi daha gideceğim kesin.Ve mutlaka Dvd sini alıcam.
  • Sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar..Kevin James'in hatrına bile gidilir gülmekten yarılarak çıkılır..

Web Sitesi

Web siteside şiddetle tavsiye edilir:)

Draga 27 Eylül 2007 Perşembe

Ters çevirseler kız kulesini
Kum saati niyetine
Ve hesaplasalar
Ne kadar dayanabileceğimi
Hasretine…

Draga 26 Eylül 2007 Çarşamba

Kendim Olmayı Seçtim Seçeli
Öğrendim Vedalar Etmeyi...
Aşk Beni Hep Değiştirecek,
İstersem Yine,Yine Gelecek...

Draga

Yasal Uyarı:Yaşın 18 den küçük ise lütfen bu resimleri kötü emellerine alet etme ve defol blogumdan!!!

Ahh..Ahh..Neydi o bi zamanlar..Hit me baby one more time..die bizleri yaktı kavurdu..Ardardına gelen singleları olay oldu..Ne olduysa oldu o bir Orospu oldu..(Terbiyemi bozmadım nasılsa kendi de sölüo..)Evlendi namuslandı dedik o iyice cozuttu..2 tane melek gibi sıpa dünyaya getirdi..Paris ile arkadaş oldu ona olanlar işte o zamandan sonra oldu..
İşte resimler şahidimiz...





Semihh olummm bu karı harbi Bitchmis laa...:D

Bu resimleri gördüğünüz için özür dilerim..
Amacım Türk vatandaşlarımızı ve kızlarımızı bilinçlendirmekti..Böle bi yere varılmaz..Örtünün:D
ayrıyetten sansur koymayı bilmediğimden ölecene koyuverdim resimleri..
Kıskançlık olmasın..ben britnii biçine bakıcam haa..hıhhhh:)










CAN YOU HANDLE MINE???



































İşte bu da o yarı uykulu sersem sersem Mtv töreninde gezdiği sahne:D
Arkada çalan müziğin ne olduğuna bakmadan ölecene melül melül süzülmüştü canım benim yaa...
Sen şarkı söle ben seni seviom:)


Draga

Gimme more u bide böle dinleyin..Chris Crocker
I:How can you still say that im lucky?
Britney:Because I have to believe Im gonna here for a reason man..
I:What is the reason?
Britney:To kill all gay people..
I:Is that possible?
Britney:Oww..I think that its possible..
I:Awesome..
Şok..Şok..Şok..Bad Mom Britney Bitch böle dedi...
işte izleyin

Draga 23 Eylül 2007 Pazar

Çoooookk mutluyum şuan hemen aktarayım istedim...
Nasıl oldu da msj attın şaştım ama..
Acaba gizli numaradan arayanın ben olduğumu itiraf ettiğim yazıyı kaldırsam mı..:S
Kalbim duracak sanki şimdi..

Draga


Zaman düşer ellerimden yere

Oradan tahtaboşa

Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya,


Resimler sarı güneşsizlikten,

duygular değişir

Dostlar dağılır dört bir yana,

kendi yollarına


Ve sen ben,

değirmenlere karşı

bile bile birer yitik Savaşçı,

Akarız dereler gibi denizlere,

belki de en güzeli böyle...


Uçurtma uçar sözlüğümden,

geri gelmeyecek bir kuş

Yaşanmamış kırıntılar sadece bir düş

Draga 22 Eylül 2007 Cumartesi




Draga

giderim bu diyardan
yüreğin bana kalmışsa
gözlerin kacıyorsa
artık gözlerimden

karanlık bu yollarda
yıldızlar bile küsmüşse
gölgeni arıyorken
yitip gidiyorsan

ayrılıgın acısını
bendeki kalp agrısını
tendeki ten yangısını
hepsini hakkettim
herseyi ben mahfettim

hasretin acısını
bendeki kalp agrısını
tendeki ten yangısını
hepsini hakkettim
herseyi ben mahfettim


Oya-Bora(dinle)

İndir

:(

Draga


Sen olmasan bak benimde içim bomboş olacak..

Draga


Bugün biraz gerginim yine
Sesim değişik gelebilir biraz
Ama sen anlarsın
Bana katlanırsın...
Tuhaf laflar edebilirim
Seni belki üzebilirim
Ama sen susarsın
Çünkü beni tanırsın...
Öyle çabuk kızma derdin hep
Bu kadar da kolay alınma
O zaman beni sar hadi sarıl bana
Değişmez huylar bilirsin
Bi kerede sen dene alışmayı
Ben göğsüne yatarken
Öyle derin nefes alma...
Bu ara ihtiyacım var sana
Ellerimi sakın bırakma
Bana huzur veren yer
Senin yanın unutma..
Gün varıncaya kadar sabaha
Sakın hiçbir yere kalkma
Fazla birşey istemem
Sadece dur burda...
Bu ara ikimizin de birbirimize ihtiyacı olduğunu biliyorum...Sonradan düşündüğümde aptalca geliyor ettiğimiz kavgalar,birbirimize takıntığımız tavırlar..
Sana "Git!" diyorum ya..Aslında demiyorum..Diyemiyorum..Çocukça blöfler işte..Benim babam senin babanı döver misali çocuksu ve o kadar saf..İstemiyorum ki seni üzeyim,seni kırayım.Bilirsin bir damla gözyaşın uğruna neler yapacağımı..O gamzen için nelerden vazgeçebileceğimi..
Çok koyuyor inan bana..Bu özlem bu hasret..Bir de üstüne hayat sıkıntıları eklenince.Arkadaşımızın birisi ne demişti bana biliyormusun?"Siz mazoşist aşıklarsınız"Bu mudur?Bu muyuz?
Biz bence birbirimizin yükünü alıyoruz.Hep isterim ki bi sıkıntın olduğunda bana söyle,birşeye kızdığında,öfkelendiğinde bana bağır çağır..Hatta hırsından yumruğunu bana geçir.İnan ki gıkımı çıkarmam.Belki ağlarım.Gözlerimden bir kaç damla yaş süzülür o da mutluluktandır.
Hep zor zamanlarımda yanımda oldun.Ben bir şey demeden sen kendini koydun ortaya.Saçma sapan dertlerimi bile sabırla dinledin.Bitmek bilmeyen yakarışlarımı..
Ufacık bir şeyde birden parlayan sinirime katlandın.Sana bağırdım çağırdım..Sadece sustun...İşte o an seni hissettim..Ve seni kaybetme korkusunu..
Ortalıkta binlerce aç kurt varken 1 günde sahiplendik biz birbirimizi.Belki ilk zaman korkarak adımlar atmamız gerekirdi.Ama sen öyle bi dikildin ki birden kahramanım olup çıktın..
Yalan değil gecelerce ağlıyorum..Bebeksin diyeceksin..Evet öyleyim galiba.Nasıl ki bir bebek büyür işte sende öyle büyüyorsun içimde..
Seni anlamıyor değilim inan ki..Başında çok sıkıntı var..O kadar masumsun ki sana kızarken bile seni seviyorum..Her defasında pişman oluyorum..Her defasında kendime kızıyorum..Kahrolasıca dilime hakim olamıyorum..
Kısa bir zamana ne kadar çok şey sığdırmışız..Herşey zamanında yaşanmalı demiştim sana..İyi ki de böyle ilerliyor..
Hep benimle olman dileğiyle..(çok uzadı ve bende derman kalmadı..)
AşıkBear

Draga

Sevgili Emre;
Sana bu satırları yazarken ve yazmadan önce çok iyi şeyler düşündüm...
Hayırdır bu aralar sen kendindemin?
Ve neden senin kahrolasıca bloguna Comment bırakamıyoruz..
Sen nereye ne comment yazacağımı anlamışsındır..
Saygılar,sevgiler...
Seni esefle kınıyorum..
Tüm blog camiasına duyrulur...

Not:Yarasalar ısırsın seni Batman ol emi!:)

Draga


Draga 21 Eylül 2007 Cuma

Meet you downstairs in the bar and heard
Your rolled up sleeves and your skull t-shirt
You say why did you do it with him today?
And sniff me out like I was Tanqueray

Cause you're my fella, my guy
Hand me your stella and fly
By the time I'm out the door
You tear me down like roger moore

I cheated myself
Like I knew I would

I told ya,
I was troubled
You know that I'm no good

Upstairs in bed, with my ex boy,
He's in the place, but I cant get joy,
Thinking of you in the final throws,
this is when my buzzer goes

Run out to meet your chicks and bitter

You say when we're married cause youre not bitter
There'll be none of him no more
I cried for you on the kitchen floor

I cheated myself
Like I knew I would

I told ya, I was troubled
You know that I'm no good

Sweet reunion, jamaica and spain
Were like how we were again
I'm in the tub youre on the seat
Lick your lips as I soak my feet

Then you notice lickle carpet burn
My stomach drops and my guts churn
You shrug and it's the worst
To truly stuck the knife in first

I cheated myself
Like I knew I would

I told ya I was troubled,
you know that I'm no good
I cheated myself,
like I knew I would
I told ya I was troubled, yeah ya know that I'm no good

Amy WineHouse

Draga







Draga

Hope there's someone
Who'll take care of me
When I die, will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired

There's a ghost on the horizon
When I go to bed
How can I fall asleep at night
How will I rest my head

Oh I'm scared of the middle place
Between light and nowhere
I don't want to be the one
Left in there, left in there

There's a man on the horizon
Wish that I'd go to bed
If I fall to his feet tonight
Will allow rest my head

So here's hoping I will not drown
Or paralyze in light
And godsend I don't want to go
To the seal's watershed

Hope there's someone
Who'll take care of me
When I die, Will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired
Anthony And The Johnsons-Hope There Is Someone

Draga

Sevgili Yüreğimin sesi;
Senden sonra, artık kırmızı, kırmızı değil.
Gökyüzünün mavisi de artık mavi değil.
Ağaçlar artık yeşil değil.
Senden sonra biz olma özleminin renklerini aramalıyım.
Senden sonra, bizleri utangaç ve kaçak kılan acıyı bile özlüyorum.
Bekleyişleri, vazgeçişleri, şifreli mesajları özlüyorum.
Görmek istemeyenlerin kör dünyasında kaçamak bakışlarımızı…
Bizleri görselerdi onların utancı, nefreti, acımasızlığı olurduk.
Senden af dileme cesaretini henüz gösteremediğim için pişmanlık duyuyorum. O yüzden artık pencerene bile bakamıyorum. Seni hep orda görürdüm. Henüz adını bilmezken…
Senin daha iyi bir dünya düşlediğin zamanlar.
Bir ağacın ağaç, mavinin gökyüzünün olmasının yasaklanamayacağı bir dünya.
Bilmem bu daha iyi bir dünya mı ?
Artık kimse bana Davide demiyor. Bay Veroli diyorlar.
Bunun daha iyi bir dünya olacağını nasıl söyleyebilirim ?
Senin olmadığım bir dünya için nasıl söylerim ?



‘’ Karşı Pencere ’’ (la Finestra di Fronte) filminden…


Bu şiiri emek emek kare kare dondurarak dvd den yazıp..bana gönderen Blueclay'a sonsuz teşekkürler...

Draga 20 Eylül 2007 Perşembe

Thelo Na Se Do
i want to see you

Den ksero ti na kano
i don't know what to do

den ksero ti na po
i don't know what to say

pos na sou eksigiso
how to explain to you

to lathos mou afto.
this mistake of mine.

Tilefona se perno
i keep calling you on the phone

psachno na se vro
i am looking for you

mia efkeria su zito.
i only ask one more chance.

Thelo na se do
i want to see you

esto mia fora
even just once

eftexa alla
it was my fault but

to'cho metaniosi pikra
i have pitifully regreted it

thelo na se do
i want to see you

esto ena lepto
even just one moment

ftani gia na pois
enough for me to say

osa den tolmusa na po.
all i couldn't say before.

Signomi na su zitiso
to say i am sorry

na klapso na prospathiso
to cry to try

na mou'chis empistosini
to make you trust me

opos palia.
the way you used to.

Signomi leo ke matono
i say i m sorry and i bleed

petheno otan se pligono
it kills me when i hurt you

monacha esena agapao alithina.
you are the only one i truly love.

Mi les pos agapuses
Don't say you loved

mia pseftiki kardia
a fake heart

oti ki an echo kani
whatever i have done

to plirosa akriva.
i have paid dearly.

Tilefona se perno
i keep calling you on the phone

ma de mou milas
but you won't speak to me

ki ola telionune gia mas.
and everything ends for us.

Thelo na se do
i want to see you
Despina Vandi-Na Se Do

Draga


Seni Çok Özledim...

Draga

Ev arkadaşım tarafından keşfettiğim bi şarkı var sırada..Beni Bana Sor..Bulgarca versiyonu var.Ama orginalinde Despina Vandi seslendirmiş.Birde bizim Türkler bi cover yapmışlar.Ama sanki başka coverı daha vardı gibi..İşte şiddetle dinlemeniz ve beni bilgilendirmeniz tavsiye edilir..
Beni Bana Sor(Bulgarca)
Beni Bana Sor(Türkçe)
bu türkçe versiyonunu seslendiren rapcilerden ayı olanının adı Murat Oflaz mış..Ve ne yazık ki bu dünyadan 1 yıl önce göçmüş...Ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyoruz..
Yunancasını da buldum..
Despina Vandi-Na Se Do

Draga

Sabahın köründe ilgilendiğim konuya bakın şimdi..
Bizim Türklerin de seslendirdiği şarkıların yabancı versionlarını buluyorum...

1-Aşkın Açamadığı Kapı(Bulgarca)
2-Hey,Hey Güzeller Güzeli(bulgarca)
3-Sie Liegt in meinen armen(Bulgarca) Adam sıçmış şarkının içine:D
4-Senden Çok Var (Yunanca)
5-Gidiyorum Bu Şehirden(Yunanca)
6-Sallasana Sallasana Mendilini(Yunanca-Candan E.)
7-Kapı Kapı-Özcan Deniz(Yunanca)
8-Çek Git Başımdan-Sibel Can(Yunanca)
9-İzmirin Kavakları(Yunanca)
10-Dudu-(Yunanca)
Sanırım bu kadarı yeter şimdilik..Güneş doğdu bile..

Draga 19 Eylül 2007 Çarşamba

Şu uyku düzeni konusunu hala ayarlayamadım.Erken yatıp erken kalkmak istiyorum,böylece okula gitmeden önce kendime vakit kalmış olabilir.Ama nedense sabaha karşı anca zorla uyuyabiliyorum...
O zamana kadar bi pokta yemiyorum inanın ki..Müzik dinleyip kitap okuyorum okuyorum ama uyumuyorum..Yaw ya bi Tv almam lazım ya da uyku ilacı..
Yarın Avrupa Yakası başlıcak.Ama ben izleyemicem derste olucam..Shit!!!
Gürgen Öz ve Binnur Kaya'nın neler katabileceklerini hayal bile edemiyorum.Ama mükemmel komik olacağı kesindir.Benden sölemesi izleyin..Mahrum kalmayın kahkahalardan..O pijamalı kendini komedyen sanan insancık ayrıldı ya..mideniz bulanmadan rahat rahat huşu içinde izleyebilirsiniz..

Draga

Malum okullar açıldı.Ve ilk haftadan acımasız Nesrin ödevi yapıştırdı

  • Her katı 100-150m2
  • Çıkmalı
  • Balkonlu
  • 4 katlı
  • Çift merdivenli

İşte bu özelliklere sahip bir mimari proje hazırlamamız gerekiyor..

  1. İlk günden öğrencilere bu yağsız kazık gibi ödevi vermek hele ki şu içinde bulunduğumuz ramazan ayında caiz midir?
  2. Bu öğrencilerden bazılarının hayatlarında hiç bi suretle bi tanecik bile mimari proje görmemiş olmaları ihtimalini neden düşünmüyorlar?
  3. Bilmeyene kolay gelir şimdi bu ödev eminim..Ya da çok bilene..Her birinin yüklerini hesaplayıp her kolonun her kirişin mesnet reaksiyonları falanı filanı..Statik dersinde yapardık 1 tekil yükü bulmak bile sayfalarca sürüyor.En ufak hatada hooop en başa dönüosun.
  4. Hata yapıp başa dönmen gerektiğini anladığında edeceğin küfürler orucu bozar mı?

Draga





























Draga 17 Eylül 2007 Pazartesi

Şimdi ben bu abuk subuk rüyaları neden görüp duruyorum..Ve neden sürekli havuz,deniz yüzmek falan...
Nedir bu birisi bana açıklasın???
Önümüzdeki yaz hep beraber bi tatile mi çıkıcaz acaba buna mı delalet bunlar?
Yoksa Panda'nın ve Robo'nun yüzemediğim için benle dalga geçmelerinden dolayısı ilen gördüğüm kabuslar mıdır?

Draga

Yine arkadaş grubuyla bi aquaparka gitmişiz.Ben dingin bi yerde kendimce yüzüyorum.Bizimkiler almışlar başlarını gitmişler.
Kapı tarafına bakıyorum ne göreyim..Husbear,Topakbear,blackbeary ve tanımadığım bi sürü bear geliyor aquaparka.
Ben bizimkilerden umudu kesip bunlarla takılıyorum.Beraber yüzüyoruz şakalaşıyoruz falan.
Sonra yorulup hadi yemek yiyek diyoruz.
Yemek yerken bi muhabbet bi muhabbet yani..
Birisi desen almış eline foto.makinasını boyuna beni çekiyor..Bende ise salak bi ifade..
Diyorum ki:"Aaa..Aynı Sercan gibi..O da foto çekmeye bayılır elinden makinayı hiç düşürmez."
Bizimkiler başlıyorlar gülmeye..


Bilirkişi yorumu:
"Abazanlığın tutmuş o kadar ayıyı bi arada görmüşsün,bide kıçın açıkta kalmış sanırsam..."
Yorum by Sercan:P

Draga

Arkadaş grubuyla tekneyle tatile çıkılmış.
Semih,Musti,Hardberry vb... kişilerle..Hep beraber gezip eğleniyoruz.Herşey buraya kadar güzel.Bi kumsalda mola veriyoruz.Yemekler yiyoruz falan.Sonra ben şezlonga uzanıyorum.Gözlerimi bi açıyorum ne göreyim.Bizimkiler tekneye atlamışlar açılmışlar.
Ben arkalarından bağırıyorum ağlıyorum"N'olur beni de alın..." die..
Ama onlar bana bakıyorlar..Hardberry e yalvarıyorum..O bana "Sen buraya gel biz dönmücez..Gelirsen gel gelmezsen biz gidiyoruz" diyor..
Tabi ben korkuyorum.Yüzmeyi ne derece bildiğimi biliyorsunuz.Ama ne cesarettir ki ben atlıyorum suya yüze yüze yaklaşıyorum onlara.
Hepsi gülüyor kahkahalar atıyorlar.Hele Semih kafasına acaip bi şapka takmış.Şuh kahkahalar atıyor..Ben ağlaya ağlaya yüzüyorum..
Uyandığımda ki his!
"Semih seni bi elime geçirirsem o koca göbeeeni ısıra ısıra koparcam..."
"Hardberry bunu bana nası yaparsın..Demek buraya kadarmış"
"Musti senden hiiiç ummazdım.."

Draga 12 Eylül 2007 Çarşamba

Bugün kendimi pek iyi hissetmeyerek uyandım..Her yerim tıkalıydı yani burnum,kulaklarım..(Fantazi kurmayınız)
Antalyadan gelirken hasta geldim.Şimdi gitmem gerek ve yine hastayım.Bu yüzden otobüs yolculuğunu çekemem diyerek gitmiyorum.Ama gitmem gerek..
Nedenlerim var...
1-Dersler başlayacak
2-Sıkıldım
3-Ev sorunlarını halletmem gerek
4-Bu aptal internet kafeye günde n az 6 ytl ödemekten bıktım...
Neyse canım ciğerim şuan mesaide ben ise hemen iki satır bişi yazayımda sizleri mahrum bırakmayayım dedim..Yaprak Dökümü var yuppiiii...
Evet itiraf ediyorum dizi manyaaa oldum ben..
Ve millli maç var..İzlermiyim bilmiom.Başka dizilerde var..AAAAAAAAAA az kalsın unutuyordum Elveda Derken var bugün..
Canım sen geç gelcen nasılsa okursunda burayı..Mustafaya,Semihe,Emreye selam söle..
Off yine unuttum emre almanyaya gitcekti bugün..
Gelsin çükületalar ohh ohhh.:)
herkese iyi akşamlar...

Draga

Seni Çoooooooooook Özledim....

Draga

Bu günlerde dizi hastası olduğumu düşünebilirsiniz..Ama napiim Antalyada Tv var ama çalışıomu bilmiyorum bile..Hiç açmadım..:D
Memlekete gelincede dolayısıyla tek eğlencem tv oluyor..Haa bu dizileri saati saatine izliyorumda sanmayın..Beni tanıyanlar bilir pek geceleri uyumam..Sabaha kadar otururum o sıralarda da tv de dizilerin tekrarları yayınlanıyor..Halil ile Menekşede onlardan birisi.
Zaten malum herkescikler Kıvanç hastası..Ama bu adam bu kadar yakışıklımıydı..Saçlarını kestirip kirli sakal bırakınca cidden yakışıklı olmuş..Helal olsun...Bende istiooomm...Böhüüüü...
Neyse konu Berlin de başlıo.Halil Bosnalı,Menekşe de Türk..Bizden başka otun bokun ismini çocuklarına isim yapan bi ulus var mı ki...Kızılderelileri karıştırmayın onlarda Türk asıllı:D
Neyse diğer beğendiğim oyuncu ise her ne kadar çok şerefsiz bi role bürünsede Menekşenin babası..Taa..Sağır odadan beri biliom adamı.Sağır odayı islemiyordum.Sadece onu farkettim ve az izledim..Bittimi noldu kaldı haberim de yok şuan.
Neyse şerefsiz aile Menekşeyi O.Ç birisine satıolar..Hemide 25.000Euro ya..Bn daha pahalıya giderdim wallah:D
Damat kazması ilk gece bişi yapamıo..hahahahkhklashashashkasdasdşljsd...
Tüüüü erkek olcan bi dee....
Neyseee..Kızımız Halile kaçıo.Beraber İstanbula Kaçacaklar..Ama aileleri peşlerinde..Bakalım neler olucak..
Bu Arada dizinin jenerik müziği müthiş..
Toygar Işıklı-Ninni

Draga


Amasra'da doğup büyüyen Zehra, üniversite okumak için İstanbul'a gelmiş ve 12 Eylül darbesinde yaşadıkları dolayısıyla Amasra'ya bir daha geri dönmemiştir, dönememiştir. Ardında sadece ailesini değil, çok sevdiği nişanlısı Mehmed Ali'yi de bırakmıştır. Hem de tek bir açıklama yapamadan... Zehra yıllarca Memed Ali'yi yüz üstü bırakmanın vicdan azabını yaşarken, Memed Ali de hayatının ilk ve tek aşkı Zehra'nın kendisini bırakmasının nefretini içinden atamamıştır... Zehra ve Memed Ali'nin yolları bir daha kesişmemek üzere ayrılmıştır.


Aradan uzun yıllar geçmiştir. Zehra başka bir adamla evlenmiş, bir çocuk sahibi olmuştur. Ama evliliği çok uzun soluklu olamamıştır. Memed Ali ise Zehra'nın en yakın arkadaşı Nefise ile evlenmiş ve iki kızı olmuştur. Ve artık masum, aşık Memed Ali değil, kasabanın korkulan ve saygı duyulan Belediye Başkanı olmuştur.


Zehra ve Memed Ali'nin yolları istemese de bir daha kesişecektir. Çünkü Zehra oğlu Özgür'ü uyuşturucu batağından kurtarmak için İstanbul'dan ve çevresinden uzaklaştırmak zorundadır. Ve Zehra'nın oğlunu kurtarmak için Amasra'dan başka gidecek yeri yoktur.


Zehra 25 yıl aradan sonra Amasra'ya, ailesinin yanına döner. Zehra'nın gelişi hem ailesinde, hem de kasabada şok etkisi yaratır. Ailesi Zehra'nın kardeşinin düğünü için Amasra'ya geldiğini zannetse de, çok geçmeden Zehra'nın temelli kalacağını öğrenecektir. Ama asıl mesele Memed Ali'nin bunu öğrendiğinde ne yapacağıdır. Memed Ali Zehra'yı gördüğünde hem içindeki nefret tekrar canlanacak, hem de yılların aşkını eskitemediğini anlayacaktır.


Zehra'nın ne pahasına olursa olsun İstanbul'a geri dönmeye hiç niyeti yoktur. Memed Ali de Zehra'nın bu kasabada bir yaşam kurmasına izin vermeye niyetli değildir. Zehra ve Memed Ali kendi aralarındaki hesaplaşmayı yaşarken, Özgür ve Memed Ali'nin kızı Gülendam da garip bir yakınlaşma yaşayacaklardır. Hem de anne babalarının arasındaki acı geçmişi ve hesaplaşmayı bilmeden...


Kasabanın sakin havası yıllar önce Zehra'nın gidişiyle bozulmuşken, şimdi de gelişiyle bir kez daha alt üst olacaktır.

Draga

50 Cent ten pek haz ettiğim sölenemez...ama bu yeni single ı hoşuma gitti o da 50 Cent olduğu için değil,Justin ve Timbaland olduğu için...
Ayo Technology mutlaka dinlenmeli..
ahaaa videosu

Draga















































































Draga 11 Eylül 2007 Salı

Antcub:
eller kadir gıymeeett bilmiyooor anneeem..senin gibim kimsee sevmiyooor anneeemm
Adonis:
merhaba sevgili güzel kızım
ne güzel de yazmışsın mektubunu
amından öper iyi geceler dilerim
Adonis:
(anneler mektup yazar gibi yazar msnde)

Draga

İşte alın size manyak Mad Tv videolarından bi kaçı...

Spiderman i izleyin Jack Blacki görebilirsiniz..

Draga



Heroes un mükemmel bir parody si..buyrun izleyin..

Heroes

Draga

Geçen gece yani pazarı pazartesiyi bağlayan gece herkesin merakla beklediği Mtv VMA 2007 vardı.Bu sefer büyük sükse yaratacak şekilde Las Vegas ın ünlü casinolarından Palms'ta yapıldı.
Bütün sanatçıların isteği buydu çünkü herkes kendi vatanında olmasının daha doğru buluyordu.Avrupaya kalkıp gitmek falan..Bide böle eğlencenin dozunun yüksek olduğu bi yerde olması..
İlk önce kırmızı halı geçidiyle başladı ki ben o sıralarda yakaladım programı.önce bişi olduysa bilemiyorum.Kimler yoktu ki..Baya bi kişi yoktu aslında..:)
Justin,50 cent,Timbaland,Rihanna,Beyonce,Nicole Scherzinger,Britney Spears,Paris Hilton,Maroon 5,Linkin Park,Nelly,Nelly Furtado....böle uzayıp gidiyor..
Dipnotlar halinde yazayım azcık okuyanlara bişi olsun..:D

  • Sarah Silverman çıkıp sunum yaptı..Britney Spears için"Britney nin 2 çocuğunu gördünüz mü hayran olunası hatalar..O kadar kıllı bi vaginadan çıktıklarına inanamazsınız.." gibi şeyler söyledi.Paris e bulaşmadan da duramadı tabi:)
  • Vee..Herkesin beklediği an..Britney Spears sahnede..Its Britney Bitch diyecek..Ben büyük bi heyecanla bekledim.Eskiden beri takipçisiydim kadının.Son yaptığı dengesizlikler harici iyi hoş kızdır..Gözlerinde lacivertimsi bi lens.Hemen göze batıo..Saçlar dağınık..Ve bikini gibi bişi giymiş..Ayva göbeeeni açmış.Allam noluo bu kadın ırkına..Nie gittikçe ayılara özeniyorlar..Acaba Deniz Sekiye mi özenmiş Bitli Sıçanımız..(küçükken kuzenim öyle derdi Britney için)O da mı acaba bi Hüsnü buldu da onun klarnetini üflerken mi şişti çıktı?
  • Şovu çok sadeydi böle iddalı bi lafla başlayan şarkı için anti-seksi bi danstı.Hatta dans bile denemezdi..Ahh Hande olsa orda..Yani düşünün ne kadar feci durum.
  • Britney aşırı kilolarından dolayı pek kıpırdayamadı..Salındı durdu..Nerde o eski Britney dedirtti yani
  • Ama bişi itiraf edeyim ilginçtir ben sexy buldum kadını..Baya bi hemde:D(Allaaam bana noluooo)
  • Chris Brown ve Rihanna nın performansı görülmeye değerdi.Chris Wall to Wall şarkısıyla masaların üstünde çekirgeler gibi sıçradı durdu.Dansı cidden güzeldi.Hatta Justin dedi ki:"Chris i ve dansı gördükten sonra artık yaşlandığımı düşünmeye başladım"
  • Rihanna umberalla ile orataya çıktı.Zaten bu şarkıylada en iyi single ve video ödülünü aldı.Saç kesimini ilk defa beğendim bu kadının..Unfaithful daki güzelliği kadar olmasada..
  • Bu sırada ödüller dağıtılırken Casinonun farklı yerlerinde özel showlarda sürüyordu.Foo Fighters,Fall Out Boys,Kanye West ve tabi ki Justin ve Timbaland özel konserler veriyorlardı.Bana sorsalar Timbaland ın olduğu bölmede olmak isterdim..Kelimenin Tam anlamıyla büyüleyiciydi.
  • En iyi ortak çalışma ödülü tabi ki beklendiği üzere Beyonce ve Shakiraya gitti.Ödülü Beyonce aldı Shakira canada daymış..O videoyu kim unutabilir ki..Gözümün önüne geldi de ikisinide istioooom gibi bi düşünceye kapıldım.
  • Harika showlar izledik..Ama en sinir bozucu şey ise sürekli reklamların girmesiydi..o saatte baya para kırdılar mı acaba??
  • Justin ve 50 Centin Ayo Technology şarkısı mükemmeldi..
  • Maroon 5 Wake Up Call u söyledi
  • En mükemmel show en sona saklanmıştı.Nelly Furtado "do it" ile başladı ardından Timbaland ve Keri Hilson "The Way I Are" Ardından Justin "Lovestoned" ve final Timbaland,Justin,Nelly F. "Give it To Me"
  • Nellynin ödül almamasına çoook şaşırdım doğrusu..
  • Britney Spears-Gimme More Mtv VMA Performance..

Draga 3 Eylül 2007 Pazartesi

Memlekete gelişim tam bir olay oldu yine..
Her zaman olduğu üzere hasta hasta geldim ve 2 gündür yataktan çıkamıyorum.
Artık dayanamadım ve kendimi internet kafelere attım..Malum ortamı fazla boş bırakmamak gerek..
Haftasonu tam bir kabustu..Herkescikler İstanbula gitti..TekYönü altına üstüne getirdi..Ben ise buradan telle haberlerini aldım onların..Kahretsin ben nie orda değildim yaw...

Neyse heralde bunun bi telafisi olur önümüzdeki günlerde..Ama o kadroyu hissetmek istiyorum..
Gerçi eksikler mevcutmuş..Önemli demirbaşlar.Sercan,Nuri,Tarkan,Ahmet Vb...
Ben gelince onlarda gelir ohhhh..Doyum olmaz valla:D

Evde yatıyorum yatıyorum...Tv de bi bok olmuo..Magazin bile izleyemiom yaa..Delircem resmen..ben de kendimi uykuya ve spora verdim..Evet evet o hasta halimle spor yapıyorum..ve bütün kaslarım kasıldı kaldı..acıo yaa...
Taşşş Adam olmanın bedeli bu olmamalı..
Ama olucam becericem..Robo dan eksiğim ne fazlam bile var..:)

Draga 1 Eylül 2007 Cumartesi

Hep bende bir yıldız ışığının olduğunu sölemişimdir..
Bakınız bu fotoya...
Banu Alkanımsı bi sexylik...Ya da Ahu Tuğba...
bi gün bi yerlere gelicem inşallah..:)

Draga

YASAL UYARI

Sigara içmek zararlıdır..İşte böle göbüşünüz sarkabilir..!!!

Draga

Allaam ne kadar sıkıcı bir gün yaa..Hastalık belimi büktü..Sıkıntıdan patlıyorum az şöle son kez çıkıp dolaşayım diyorum ama..takaatim yok sanırsam..
Sabahtan beri www.sacitaslan.com dan magazin haberlerine bakıyorum..Erol Köseden gına geldi artık...Gülşencazımın bi peşini bırakamadı adi herif..ne kadar kötü bişi dimi biten yaşanan bi ilişkinin ardından atıp tutmak..
Hastayım ya hiç bişi yapıp yiyesim gelmio..Nie çorba yapanım yok..Allahtan ülker kelloggs vişneli bar ı üretmiş..hem sadece 90 kalori:P
yedikçe yiyiyo insan..
Semih saolsun yine abuk bi şarkı taktı dilime..Britney Spears Gimme gimme more..:D
Britney Spears ın dönüşünün muhteşem olacağını düşünürdüm hep..Ama şarkının ilk girişinde başlıo olay..It's Britney Bitch!!
Evet bilmediğimiz bişi değil yane:D
Sonra Gülşen dinlemeye başladım..Liste bilem yaptım işte gülşenin süper şarkıları..
1-Kara Böcükler(Ama bi farkla)
2-Çelişki(yurtta aşk cihanda aşk)
3-Sakıncalı (of of)
4-Dünya Yıkılsa(Şimdi)
5-Anlayacaksın(Mucize)
6-Nazar Değmesin(of of)
7-Bu Aşk Adam Olmaz(Şimdi)
8-Saz Mı Caz Mı(Be Adam)
9-Kış Yaşattın(Ya Tutarsa)
10-Su Gibi Geçerdi Zaman(Ama bi farkla)
yaw liste uzadıkça uzayacak gibi..güzel albümlere ve şarkılara imza attı helal olsun..

Draga

herşey bi tel msjı ile başlar..(hastayım ya illa duyurcam millete..)
İbo:
çok kötüyüm hastayım..

buna karşılık:
kime hastasın?kıyamam ben sana noldu?grip falan mı oldun.yat dinlen evde..

sanki dışarı çıkıcak halim var..neyse yetmedi arayayım dedim:D

ibo:Çok hastayım yaa..dün gece duş aldım titremeye başladım.ölüooomm...
X:geçmiş olsun canım...bla bla..
ibo:bi çorba yapanım bile yok..nie bana çorba yapmıon sen..
X:senin için napardım..portakalda soyardım..sana çorbada yapardım..öle aptalca bi şarkı vardı dimi..
ibo:bilioooozzz..:(
X:Adresini ver hemen yemek sepetinden sana çorba gönderteyim..

İşte teknolojide son nokta..Yaa..Romantizmin içine eder bu teknoloji..ama tşkler düşünmen yeterli..ben babannemi istiiooom..nie salak gibi otobüs biletini taa 19:30 a aldım ben yaa..
ölürsem nolcak o zamana kadar?
off amma karamsarım dimi..Siz akşam gidin tekyöne..ben hasta yataamda yatam..:'(

Draga

Dün çarşıya giderken otobüsün içinde iki embesil veled vardı.Aptal aptal konuşuyorlardı..Alın size bi kaç conversation::
"Sıpa1:Aaa..oooluuumm şuna bak lan manyaak şu karı..
Sıpa2:Ne karısı lan görmüon mu dönme o..
Sıpa1:Vaay bee nası dönmüş ama..
İkisi Birden:puahahhahadlasdşlasjlijasdlşjasdasdaşd..."
Sıpa1:Ham meyvaayıı kopardıllaaarr dalındaaann...
Sıpa2:Bülent abla süpersiniz..Bi kere verirmisiniz..
Sıpa1:Ablaaan gurbaan olsun sanaa...

Yemin ederim daha fazlasıda vardı ama benim beynime beynime saplanan oklardan dolayı dinlemedim.Acaip bi ağrı girdi.Sonra indiler bunlar güllük ptt de..ohh allaha şükür dedik..
Neyse bankada işimizi bitirdik sonra osman "İbooo hadi be rodiye gidelim manyak indirim var,ordan lcw ordan loft a geçeriz.."
"yaa ben ölüom.."
"Sus yalan söleme ne zaman eve gidecek olsan hasta oluon sende"
"İnanmıon mu yaa bayılacam şimdi."
"Hadi..Aa colins varmış şurda.."
..........
neyse sonra ebesinin taa şaftında bi minibüse bindik eve gidecez die..o da saatlerce sürdü.4 numaralı dolmuşa bi daa binersem..Yanımda bi karı vardı.Elinden tel düşmüo..
"Ayşeen walla bu sefer kesin kararlıyım bitti bu iş..o pezevenk iki yüzlülük yaptı.Büyük yemin ettim ne seni ne anamı dinlerim bittiiii!!!"
ulan kevaşe bize ne nie konferans görüşme yaptırıosun bütün dolmuşa..
eve geldim vurdum kafayı yattım..kalktım msn e girdim..ki o kısımları çoğunuz bilio..
süper bi7li konuşma:)
neyse gece bi duş alayım yatayım dedim.
Duştan çıktığımda titremeye başladım..Kat kat giydim üstüme..kışın bile bu kadar giyinmiyorken ben..başımın ağrısıyla ve titremeyle sabha kadar boğuştum..şimdi ise hala başım ağrıyor..ve boğazım acıo..
Bi çorba yapanım bile yoookk...
Allaaamm ben öksüz ben yetim ben..beeenn...
yok o kadar da küçük emrahlık değil durumum ama yaa ben bugün memlekete gidecektim..Nası gidicem5 saat bu halimle otobüste..
babannemi özleedimm..bana o bakar..
sevgilim nerdeee...o da baksın...:'( böhüüüü....