Draga 7 Eylül 2008 Pazar

Soru:Sevdiğiniz kişi sizinle beraber olmak istediğini söylüyor,ama bi şart koşarak hayatinizdaki herkesi çıkarmanızı istiyor alemden...En yakın olduğunuz kişiyi bile..Ne yapmalı???



5 yorum:

Adsız dedi ki...

Alem deneilen şey o sitelerdeki şeyler ise tamam ama alemde dense sonuçta o insanlar hayatın bir parçası. Farkında olmasada sevgili denilen kişide o alemin bir parçası ve unutmasın ki kendi gibi parçalarda vardır. Herkes kötü, herkes rezil değildir. olanlar vardır, bu nedenle alemin adı kötülenmiştir.

Diğer bir yandan sevgili bilir elbet sanırım sevgililik sürecinde kişinin nelerden uzaklaşmaya başlayacagına, bu nedenle sevgili sevdigine güvenmelidir.

en yakın olunan kişinin gözünde ise sıfırdır kendi degeri zira bi sevgili gelmiştir ve kişi istedi diye yakın oldugu ile görüşmeyecektir..

şeytan bir yerde olmaz olsun dedirtiyor bu tarz sorulara cevaben.

Adsız dedi ki...

Bence kesinlikle taviz vermemek gerekir. Ben böyleyim kabul ediyorsan ne ala etmiyorsan s.ktir git demeyi bilmektir aslolan. Kabullenirsen, taviz verirsen kolay bir lokma olursun ve unutma kolay elde edilen şeylere kimse değer vermez. Didiş, savun, mücadele et, taviz verme eğer kararlı olurdan inan bana senden vazgeçemez. Ama senin dediğin gibi olsun dersen, hem çevrendeki insanları kaybedersin hem de onu. Tecrübeyke sabit:)

Nakhar dedi ki...

bunun iki cevabı var aslinda: toplumun genel geçer olan ilişkileri gibi kolay bulunan turden ilişkiler yaşayamadiğimiz için ben sevdiğin kişi seni anlayana kadar, seninde arkadaşlarının olabileceğine kanaat getirip güven duygusu yerleşene kadar onun kurallarıyla yasamaniz..

eğer bir değere sahipseniz zaten ilerleyen zamanınızda bu sorunu atlamış olursunuz. nitekim arkadaşlar insanı terketmez, onlar senin bir süre bekleyebilirler. ama aşk dediğim gibi zor bulunuyor, bu yüzden sevdiğin kişinin istediğini yapmalısın diyorum ben. belli bir süre sonra zaten rayına oturuyor bu konu, kendimden biliyorum ben de sevgilime birkaç ay bu şarti koşmuştum, sonra ne yapiyorum dedim kendi kendime..

ikinci cevap ise amaan sevgilimi yok elini sallasan ellisi yaklaşimi evet efendim öyle uzun uzun ilişkiyi sürdürebilecek cok fazla insan ne yazık ki yok... dost her zaman bulunmaz ama sevgili her zaman bulunur sözü heteroseksüel dünyanın aldatmacasıdır sadece.

benim diyeceklerim bunlar 1. sini tercih ediyorum kesinlikle... gerisini ve ayrıntıları sen biliyorsun seçim senin...

Adsız dedi ki...

her ne yada kim olursa olsun alemden yada ailemden ( alem denen yerden bir çok kişi şuan ailem gibi olmuştur )birini sırf sevdiğim yada sevdiğimi sandığım kişi istemiyor diye silip atılabilecek kişilerden biri haline getiremem ...
sevgili zaat kusura bakmasın ama hint kuöaşı birtek kendileri değiller der yoluma bakarım ...

Unknown dedi ki...

herkes cıkarılmaz ama... dengeye sokmak kesınlıkle senın bilecegın iş :)