Draga 11 Nisan 2010 Pazar

Vizyondayken gitmek isteyip te gidemediğim film Vavien..Sonunda nete düştü de izleme fırsatı yakaladım.
Elbette korsana karşıyız sinemalarda izlemek gerekir böyle filmleri fakat şu var ki nedense bizim buralardaki sinemalardan bir tanesi bile filmin kopyasını getirme zahmetinde bulunmamıştı.
İşin açıkçası herkesin umduğu tarzda bir film değildi..Engin ve Binnur'u görenler Burhan ve Şahika tiplemeleriyle beklediler. Onu da göremeyince ister istemez gişesi pek olmadı sandımca. Gerçi Engin Günaydın bu filmde de Tokat şivesini kullanıyor Burhan'dan çok farklı değil.Binnur Kaya için diyecek söz bulamıyorum.. Sonunda bir başrolde ve hakkını bastıra bastıra vermiş..Onun bakışlarını,ruh değişimlerini izlemek bu filmin asıl zevki.. Tabi şu da var "Seni öldürmeye teşebbüs etmiş eşini ne kadar daha sevebilirsin?" Anlatım olarak yavaş akan durağan bi hikaye olsa da görüntü ve seyir zevki adına mükemmel.. Cidden Tokat bu kadar mı güzelmiş diyorsunuz..Ve bu kadar mı iyi kareler yakalanır..
*Serra Yılmaz'ın sesi ve o güzel yüzünü de unutmamak gerekir..Olduğu her projeyi takip etmek lazım.

*Settar Tanrıöğen yine bildiğimiz gibi..Çirkin ama iyi oyunculardan :) Ah saç modelini (Hangi saç?) bi değiştirse..Arka ve yanlardaki saçları kısaltsada bende gördüğümde irkilmesem kendisini..
Demem odur ki mutlaka temin edilip izlenmeli..Engin Günaydın,Taylan Biladerler ve tüm oyuncuların emeğine sağlık..

0 yorum: