Draga 20 Ağustos 2007 Pazartesi

Yalnız kaldıysan,
Kalkıp pencerenden bir bak..
Güneş açmış mı..
Yağmur düşmüş mü..
Dön bak dünyaya...

Herkes gitmişse,
Sakince arkana dön bir bak
Dostun kalmış mı...
Aşkın solmuş mu...
Dön bak dünyaya..
Dön bak dünyaya..

Bir sonbahar kadar yalnız..
Bir kış kadar savunmasız..
Ya da ilkbaharsan..
Yolun başındaysan...

Asla vazgeçme..
Kalkıpta pencerenden bir bak..
Güneş açmış mı..
Yağmur düşmüş mü..
Dön bak dünyaya...

Klip

İnsanın hayattan bunaldığı,soğuduğu anlar olur..Yaşamdan beklentisi sadece otomatik bi şekilde yaşayıp bi kariyer,iş güç vb..meselelerine kayar gider..Ya sevgi..İşte onu aramaktan korkar hale gelirsiniz ya..Bulmakta mümkün mü o da meçhul..Aman ya olursa olur olmazsa olmaz dersiniz..Ama içten içe "Neden ben değil" dersiniz iki çift görünce..Sevmek sevilmek elbette ki her insanın hakkı..Ama hayatın bunu insanlara tattırması için çabalamak gerekiyor..Yok ya bu da boş..Çabalasan kaç yazar ki..Bazen..Olmayınca olmuyor bazen..Bu şarkı sözleri ile avutursunuız kendinizi..
Nedenlerle uğraşarak paralar durursunuz ya kendinizi..Tam böle bi yılgınlık çöker içinize..Yok bea kardeşim bana göre değildir belki de dersiniz..Benim hakkım değilmiş..Yoo herkesin hakkı sadece doğru yer doğru zaman..
Zaman?? Zamana bırak diyenleri çok duyarız..Ya da bana biraz zaman ver..Peki ne için?Ne için zaman istiyorsun?
Bir insanı sevebilmek için?
Aşık olabilmek için?
Ya da kendini bu role hazırlayabilmek için?
Zamanımız çok dimi..Hepimiz ölümsüzüz ya..Zamandan bol ne var..
Neden aşk kapıya dayandığında kaçarsınız ki?
Neden karşınızdakine ve kendinize haksızlık yaparsınız?
Bırakın yaşayın herşeyi..
Öle veya böle zaman zaten akıp geçicek..Durdurabileni,geriye sarabilenini gördünüz mü hiç..Hiro Nakamura dışında..(belki bende yapabilirim hala special skil'imi seçemedim)
Neyse uzatmadan..İşte o an vardır ya..Kalbinizde bu sıcak yaz günlerinde yağmurlar yağdırır,ardından bi gökkuşağıyla güneş açtırıverir birisi..
Bu zifiri karanlıkta kalbimi aydınlattığın için sana tşk ederim...

2 yorum:

Hasco dedi ki...

Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen demiş Teo. Fakat bazen hiç umulmayan anlarda birşeyler olabiliyor ve yökyüzünde uçan bir hero bir merhabayla gönül kapılarının açılmasını sağlayabiliyor.

Saatlerce o ekranın karşısında çizilen projeden bıkıp beklediğim kişinin gelmemesi ve bunun üzerine karşıya geçilip arkadaşlarla yapılan güzel bir sohbetten sonra eve dönmem ve bu sefer de TT'nin gazabına benim uğramam sonucu rastlaşamama durumları. İnternet kopunca hayattan bağlarım mı kopacak? Asla. Gerekirse bir gidiş- dönüş(dönmek istememe) bilete bakar.

Draga dedi ki...

Hayat ve bazi şerefsiz adsl kuruluşlari yildirmaya calisabilir ama bir kere geldi mi işte gönlünden asla gidişi olmaz o kişnin...Bi gün gelir...O gün gelinceye kadar hep bekliyor olacağız dimi..Vazgeçmemecesine..